Despre noi

Agil Technologies SRL

Agil Technologies este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2005.

Obiectul de activitate a ramas neschimbat de la infiintare, si anume comercializarea echipamentelor de masurare si servicii post-vanzare pentru acestea.

Furnizorul echipamentelor comercializate a fost la inceput Etamic SA din Franta, iar din 2007, datorita fuziunii acestora, portofoliul s-a largit cu produsele fabricantului german Hommelwerke GmbH. Mai tarziu, grupul german Jenoptik (succesorul Carl Zeiss Jena din fost Republica Democrata Germana) a inglobat nou formata entitate Hommel-Etamic precum si Movomatic SA din Elvetia sub forma unei divizii (alaturi de celelalte patru) dedicate metrologiei: Jenoptik Industrial Metrology. Din 2016, numele diviziei s-a modificat in Jenoptik Automotive, ingloband unitatea de prelucrare cu laseri si aratand prin denumire orientarea catre sectorul respectiv al industriei.

Astfel, portofoliul nostru include astazi produse din categorii variate provenind de la cele 3 ramuri principale: control pneumatic si tactil (Etamic), rugozitate, contur, abateri de forma si pozitie, contur optic etc. (Hommelwerke) si control in-process (Movomatic).

Suntem reprezentanti exclusivi in Romania ai acestui fabricant si suntem certificati de Jenoptik pentru vanzarea, punerea in functiune, reparatile si toate serviciile post vanzare aferente produselor Jenoptik.