Opticline CS155 si CS305

mai 28, 2017

Lasă un comentariu

Echipamentele din gama CS sunt riguros concepute pentru aplicatii in linia de productie si sunt optimizate pentru a raspunde cerintelor speciale din acest mediu in domeniul asigurarii calitatii pieselor de rotatie.

„Cu seria CS, oferim un instrument de masura de inalta calitate pentru clientii care au cerinte din domeniul tolerantelor medii”, explica dl. Roland Riechert, director adjunct al Diviziei Jenoptik Automotive. Cele doua produse permit controlul realizat de operator direct in linia de productie folosind un instrument care asigura aceeasi calitate pe care o garanteaza numele Jenoptik.

Opticline CS155 si Opticline CS305 furnizeaza multe functiuni care imbunatatesc utilizarea de catre operator; de exemplu, masurarea automata si cateva mecanisme pentru auto-monitorizare. Noua interfata Tolaris Optic (succesorul Turbo Optic 3) este inclusa in sistemele noi. Acest sistem inovativ permite programarea simpla cu ajutorul interfetei grafice si a functiilor intuitive de masurare si analiza care sunt concentrate pe sarcinile de masurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.